Hirdetés

Lady Gaga Harley Quinnje is táncolt egyet a lépcsőkön, videón a produkció

|

A Joker ikonikus jelentét idézi meg Lady Gaga, akinek előadását a Joker: Folie à Deux forgatási helyszínén filmre vették.

Hirdetés

Joker: Folie à Deux címre hallgat Todd Phillips 2019-es sikerfilmjének, a Jokernek a közvetlen folytatása. Ebben Joaquin Phoenix újra felkeni a bohóc sminket, ám ezúttal meglepő módon introspektív dráma helyett musicalt kapunk. Több zene, több tánc, és még több művészi előadás vár ránk.

Joker pedig tökéletes táncpartnert is kap Lady Gaga személyében, aki Harleen Quinzel egy új formáját fogja a vászonra vinni. Arthur Fleck szerelme látszólag tűpontosan tervezi követni párja lépteit.

Hirdetés

Egy nagyon jó minőségű felvételen látható, ahogy Harley Quinn egy lépcsősoron táncolva próbálja felidézni azt a pillanatot, amikor Arthur lerázta láncait, és azzá a Jokerré vált, akit mind imádunk gyűlölni. A videót később egyébként a Variety, a WHOOPSEE és még egy rakat más magazin is megosztotta, köszönhetően a felvétel tisztaságának, és a pillanat izgalmainak.

Még szinte alig tudunk bármit a karakterekről vagy a sztoriról, de a Joker: Folie à Deux már most nagyon izgalmas projektnek tűnik. Sajnos a bemutatóra még rengeteget kell várnunk, mivel az csak 2024. októberében lesz esedékes.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)