Hirdetés

Lady Gaga is szerepet kaphat a Wednesday második szezonjában?

|

A világ még mindig a Wednesday bűvöletében él, amit nagyrészt Jenna Ortegának köszönhetünk. A második évadban azonban egy világsztár is csatlakozhat hozzá.

Hirdetés

Aki már látta a sorozatot - és jó eséllyel az is, aki még nem - jól tudja, hogy a Wednesday negyedik epizódjában a címszereplő érdekes koreográfiát ad elő a The Cramps együttes Goo Goo Muck című számára. A tánc megihlette csaknem az összes TikTok-alkotót, akik viszont úgy döntöttek, hogy Ortega koreográfiája jobban passzol Lady Gaga Bloody Maryjéhez.

Ennek köszönhetően a modernebb sláger hatalmasat ment a toplistákon, és az őrület odáig fajult, hogy még maga Lady Gaga is előadta a Wednesday táncot. Fennáll hát a kérdés: kaphatna-e Gaga szerepet a sorozat második évadában?

Hirdetés

Variety interjúja szerint nincs kizárva: az énekesnő több komolyabb szerepet is kapott karrierje során, és Jenna Ortega láthatóan imádná a dolgot.

"Nagyon sokáig dolgoztam együtt egy fodrásszal, aki dolgozott Gagával. Megkérte Gagát, hogy vegyen fel nekem egy videót, és persze belement. Nagyon cuki videó volt, de kétlem, hogy emlékezne rá. Azt látni, ami most történt... ilyenkor látod, hogy milyen gyorsan tud változni az élet."

Ortega szerint a Netflix imádná, ha be tudnák húzni Gagát a folytatásra, de hozzátette, hogy jelenleg ő sem tud semmit a második évadról. Szerinte az írók még csak most látnak munkához, de szívesen látná az énekesnőt hasonló szerepben, mint Christina Riccit: egy szimpatikus szörnyetegként, akivel megérthetik egymást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)