Hirdetés

Lady Gaga lehet Harley Quinn a Joker 2-ben, ami elvileg egy musical lesz

|

Szürreálisan hangzik az egész koncepció, de ne feledjük el, a Joker folytatásáról beszélünk.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy hivatalosan is zöld utat kapott és készül a Joaquin Phoenix-féle Joker folytatása. Ennek kapcsán számolt most be arról a The Hollywood Reporter, hogy a stúdió aktívan tárgyal Lady Gagával Harley Quinn szerepéről. Természetesen ahogy maga Joker is egyedi adaptációt kapott, ez a Harley Quinn sem olyan lesz, mint a  Margot Robbie által életre keltett változat.

Mindezeken felül elvileg az is kiderült, milyen műfajjal kacérkodik a Joker 2, a friss információk tökrében pedig elég logikusnak tűnik Lady Gaga szerződtetése.

Hirdetés

Az új Joker mozi ugyanis elvileg egy musical lesz, és ha valaki, akkor bizony Lady Gaga igenis tud énekelni. Mindez persze egyelőre csupán egy lehetőség, a The Hollywood Reporter információi szerint azonban az már kész tény, hogy Joaquin Phoenix visszatér, ismét ő ölti magára Joker, avagy Arthur Fleck szerepét.

A Joker folytatása egyébként a Folie à Deux alcímet kapta. A kifejezés egy pszichológiai betegséget takar, ami esetében hasonló mentális problémák két vagy több személyt érintenek. Ez utalhat a Joker és a Batman, illetve a Harley Quinn közötti kapcsolatokra is. Most már az utóbbi tűnik valószínűbbnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)