Hirdetés

Lando Calrissianra fókuszáló tartalmak is érkeznek a Disney+-ra

|

A Dear White People producerét és rendezőjét bízták meg azzal, hogy készítsen új történeteket a Billy Dee Williams által életre hívott közönségkedvenc szereplőhöz.

Hirdetés

Most, hogy a a Disney+ egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, a stúdiónak lehetősége van arra, hogy a hagyományos mozifilmeken kívül egyéb formátumokkal is megpróbálkozzon. Első szárnypróbálgatásuk az élőszereplős sorozatok világában remekül sült el, hiszen a The Mandalorian hatalmas népszerűségnek örvend.

Ezen felbuzdulva rendelték be az Obi-Wanra koncentráló szériát, valamint a frissen bejelentett Ahsoka, Rangers of the New Republic és Cassian Andor sorozatokat. A gyártás azonban nem áll meg itt és egy másik közkedvelt szereplőhöz, Lando Calrissianhoz is elkezdtek új történeteket gyártani.

Ezek összefogására Justin Simient kérték fel, aki a Dear White People-lel szerzett magának elismertséget.

Hirdetés

A bejelentés nem teljesen egyértelmű azzal kapcsolatban, hogy egészen pontosan milyen alkotások születnek majd Lando főszereplésével, azokra egyelőre "eseménysorozat" néven utalnak.

Lehet arról szó, hogy még nem tudják pontosan, milyen lehetőségek rejlenek a karakterben, de az sem kizárt, hogy több műfajon átívelő történetet szeretnének elmesélni, mely élőszereplős és animációs sorozatokat is magában foglal, nem is beszélve könyvekről és képregényekről.

A bejelentésen kívül semmit nem sietett tisztázni a Disney, tehát egyelőre azt sem tudjuk, hogy Billy Dee Williams vagy Donald Glover egyáltalán visszatérnek-e, hogy újra a minden hájjal megkent szerencsevadász bőrébe bújjanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)