Hirdetés

Lassan már nehéz számolni, hány Marvel szerepet pletykálnak Antony Starr kapcsán

|

Mi azért megpróbáltuk összeszedni őket, akadnak elég érdekes pletykák.

Hirdetés

Antony Starr csillaga minden korábbinál fényesebben ragyog a The Boys sorozat sikere miatt - itt a teljesen elborult kvázi főgonosz, Homelander/Hazafi szerepében brillírozik évadról évadra az új-zélandi színész. Egyre több pletykát hallani arról is, hogy hamarosan "szintet lép", és egy tényleg közönségkedvenc, de kevésbé ismert képregényes világ után az MCU-t veszi majd célba. 

Nemrég a Giant Freakin Robot írt arról, hogy Antony Starr csatlakozott az MCU-hoz, és egy nagy Marvel gonosz szerepét osztották rá. 

Hirdetés

Ezt követően tippelgetés következett, az oldal szerint pedig épp a még formálódó X-Men projektben láthatjuk majd a színészt, méghozzá mint Sebastian Shaw.

A Pokoltűz Klub vezetője, a Fekete Király, avagy Sebastian Shaw nem ismeretlen a mozinézőknek sem, vele már találkozhattunk a 2011-es X-Men: Elsőkben, ott Kevin Bacon alakította a rosszfiút. A pontokat úgy sikerült összekötni ebben a teóriában, hogy elvileg Margot Robbie is tárgyal a Marvellel, és ő akkor lehetne például Emma Frost, avagy a Fehér Királynő ebben az X-Men moziban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Több más forrás azonban arról írt, hogy a készülő Blade, avagy Penge filmben láthatjuk majd Antony Starrt, aki nem mást, mint magát Drakulát alakíthatja ebben a moziban. Drakula felbukkanásán ne lepődjön meg senki, ő a képregényfüzetekben már hosszú ideje a Marvel világának szerves része. Már arról is hallani lehetett, hogy a San Diego Comic-Conon leleplezhetik a Penge mozi szereplőgárdáját, így Starr Drakuláját is.

A Marvel rajongóknak van egy teljesen más ötlete is: ők Wolverine, azaz Rozsomák szerepében látnák szívesen Starrt. A kérdés adott, szerintetek milyen Marvel szerep illene a legjobban a színészhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)