Hirdetés

Lassan összeáll a Star Wars: Rogue Squadron sztorija

|

A Star Wars: Rogue Squadron bemutatója még jóval odébb van, de a jelek szerint már jól halad a munka.

Hirdetés

Jó eséllyel az új Star Wars-trilógia nem egészen azt az élményt nyújtotta sokak számára, amire vártak, és ugyan a Disney+ kínálatában elérhető The Mandalorian valószínűleg némileg kárpótolta a legnagyobb rajongókat is, filmes fronton továbbra is hiányérzetük lehet egyeseknek.

Szerencsére a következő években több mozival is bővülni fog a franchise, amelyek közül a jelek szerint a Patty Jenkins által dirigált darab eléggé sínen van már.

Hirdetés

A Wonder Woman rendezője ugyanis nemrég elárulta, hogy már majdnem kész van a Star Wars: Rogue Squadron története, ami mindenképp pozitív dolog, habár nekünk valószínűleg még sokat kell várnunk arra, mire megismerhetjük a cselekmény első fontos részleteit. Jenkins ugyanakkor azt nem osztotta meg velünk, hogy kicsoda áll a forgatókönyv mögött.

Egyébként a tervek szerint valamikor 2023-ban fog csak debütálni a Rogue Squadron, ami azt jelenti, hogy a rendezőnek és brigádjának bizony elég sok ideje lesz arra, hogy a lehető legütősebb kalandot hozzák el a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)