Hirdetés

Látványos előzetest kapott az Amazon grandiózus fantasy sorozata

|

Az új, magyar feliratos trailer után még jobban várjuk a The Wheel of Time érkezését.

Hirdetés

Nem fognak mostanában unatkozni a fantasyrajongók, hiszen a Netflixre készül a Vaják második évada, az Amazon pedig nem csak egy A Gyűrűk Ura szérián, hanem egy másik neves regényciklus sorozatos adaptációján is dolgozik.

Megérkezett ugyanis az Amazon Prime új sorozata, Az Idő Kereke (The Wheel of Time) első teaser előzetese. A széria Robert Jordan legendás regényciklusán alapul, A világ szeme című első kötetet veszi alapul.

Hirdetés

Az Idő Kereke ciklus összesen 14 kötetből plusz egy előzményregényből áll. Ezek közül kettő kivételével mindet Robert Jordan írta, halála után Brandon Sanderson fejezte be nagy művet az eredeti szerző jegyzetei alapján. 

2021. november 19-én kiderül, az Amazon milyen munkát végzett az első regény, vagyis A világ szeme adaptálásával. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)