Hirdetés

Látványos filmet ígér a Dűne első előzetese

|

Végre megleshetjük, hogy mivel zárja az évet a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője.

Hirdetés

A problémákkal teli hónapok és a megosztó Tenet után remélhetőleg 2020 vége megkönyörül rajtunk és egy boldogabb év végére számíthatunk a szórakoztatóiparban, amelynek ékköve a legelső trailer alapján Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) új filmje, a Frank Herbert kultikus sci-fi regényei alapján készült Dűne lehet. Az év egyik legjobban várt alkotásának szereposztása többek között olyan színészeket vonultat fel, mint Timothée Chalamet, Josh Brolin, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Dave Bautista, Oscar Issaac, Javier Bardem és Stellan Skarsgard. 

Hirdetés

Villeneuve korábban azt mondta, hogy csakis azzal a feltétellel vállalta el a film megrendezését, ha két részre bontva mutathatja be Frank Herbert komplex világát és mesélheti el Paul Atreides történetét, mivel az alapanyag túl komplex, és a részleteiben rejlik az ereje. Most pedig már abba is belekukkanthatunk, hogy milyen lesz a részben nálunk forgatott első Dűne film (amelynek az újraforgatása is Budapesten zajlott). Természetesen most is magyar felirattal nézhetitek meg nálunk a trailert, de csak óvatosan, a videó nyomokban homokférgeket tartalmazhat.

A tervek szerint a Dűne 2020. december 17-én érkezik a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)