Hirdetés

Látványos, magyar szinkronos előzetest villantott a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

|

Humorban biztosan nem lesz hiány a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületben.

Hirdetés

Vészesen közeleg a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület bemutatója, érzik ezt a Hasbro fejesei is. Ennek tükrében nem csoda, hogy ma érkezett egy új előzetes, ami a hazai forgalmazónak köszönhetően szinte azonnal kapott egy magyar szinkronnal felvértezett változatot is. Alább ezt tudjátok megnézni.

A filmben Chris Pine, Michelle Rodriguez és a többiek egy klasszikus D&D-s kalandozócsapat tagjait alakítják, akik inkább mondhatók tolvajoknak, mintsem hősöknek, most viszont nekik kell megmenteniük a világot.

Hirdetés

Az új előzetesből az is kiderül már nagyjából, hogy egészen pontosan mitől: a gonosz vörös mágusok élőhalottak seregeit küldik harcba, a jelek szerint velük kell majd összecsapnia ennek a szedett-vedett társaságnak. 

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület 2023. március 30-án fog megérkezni a magyar mozikba. Ti beültök majd rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)