Hirdetés

Látványos trailert kapott A majmok bolygója: A birodalom, amivel folytatódik a reboot-trilógia

|

Az útvesztő filmek rendezője mutatja meg, hogy mi lett Caesar öröksége.

Hirdetés

Pierre Boulle 1963-as regénye, A majmok bolygója 1968-ban Charlton Heston főszereplésével kapott filmváltozatot, ami több folytatást is megért, amíg 2001-ben Tim Burton meg nem próbálta rebootolni azt Mark Wahlberggel. A terv olyannyira nem jött be, hogy újabb tíz évet kellett várni a következő próbálkozásra, Rupert Wyatt 2011-es rendezése, A majmok bolygója: Lázadás viszont tarolt, amit két hasonlóan jól sikerült folytatás követett a 2014-es Forradalom és a 2017-es Háború képében, noha utóbbi kettőt már nem Wyatt, hanem Matt Reeves hozta tető alá. 

A 20th Century Studios azonban nem szerette volna parlagon hagyni az értékes IP-t, ezért megbizták Az útvesztő-filmeket jegyző Wes Ball-t, hogy bővítse ki egy új sztorival a franchise-t. Régóta nem hallottunk már a projektről, viszont most egy előzetes bizonyítja, hogy nagyon is számolni kell vele. 

Hirdetés

A majmok bolygója: A birodalom a Háború eseményei után játszódik, a főszereplő pedig Caesar fia, Cornelius (Owen Teague), aki az elhunyt apja örökségét igyekszik ápolni azzal, hogy egy jobb életet és békét teremt a majomközösségnek, miközben egy zsarnok majom a saját birodalmát építgeti, és az elvadult emberek is komoly fenyegetést jelentenek.

A Patrick Aison (Préda), Josh Friedman (Snowpiercer) és Rick Jaffa (Jurassic World) forgatókönyve alapján készült filmben olyan színészek kaptak helyet Teague mellett, mint Freya Allan (Vaják), Kevin Durand (Locke & Key) és William H. Macy (Shameless), az első kedvcsináló pedig egy látványos filmet ígér. Egyébként csak nekünk tűnik úgy, mintha a trilógia jobban nézett volna ki?

A majmok bolygója: A birodalom 2024. május 23-án kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)