Hirdetés

Látványtervek mutatják meg, hogy milyen lett volna az Alien 5

|

Neill Blomkamp elképzelései végül nem eredményeztek kész filmet, de kicsit fájdíthatjuk a szívünket.

Hirdetés

Egy ideig úgy volt, hogy a District 9 filmmel ismertté vált Neill Blomkap fogja megrendezni a következő Alien filmet, amelynek ugyanúgy Sigourney Weaver lett volna a főszereplője, ám végül a projektből nem lett semmi, mivel Ridley Scott elkezdett dolgozni az Alien: Covenanton. A rajongók azóta is eljátszanak néha a gondolattal, hogy milyen lett volna a Blomkamp-féle Alien 5, amelyet valószínűleg már soha nem fogunk megtudni, ugyanis a döntés immáron a Disney kezében van, akik inkább egy Alien sorozatra bólintottak rá, újfent Ridley Scott-tal a fedélzeten. 

Hirdetés

Egy művész, Geoffrey Thoorens portfóliójából kerültek  elő az alábbi rajzok, amik Blomkamp koncepciójához készültek. Látható rajtuk többek között maga Sigourney Weaver is az idősebb Ellen Ripley-ként, valamint megcsodálhatjuk a film elképzelt világát, a karakterdizájnokat is. 

Talán ebből már nem lesz semmi, de a District 9 folytatásából annál inkább, amit szintén Blomkamp készít - aki egyébként a járványhelyzet alatt összedobott egy horrorfilmet is Demonic címmel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)