Hirdetés

Lawrence Kasdan már csak két Star Wars filmbe segít be

|

A Star Wars egyik atyja, Lawrence Kasdan hamarosan elköszön a messzi messzi galaxistól.

Hirdetés

Lehet sokan nem ismerik Lawrence Kasdan nevét, pedig neki legalább akkora része volt a Star Wars megszületésében, mint George Lucasnak. A 66 éves forgatókönyv író felelt a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér szkriptjéért.

George annak idején megpróbálta visszacsábítani a legendát az előzmény trilógiára, de Kasdan visszautasította a meghívást. Egyik oka az volt, hogy annak a három filmnek a története már akkor köbe volt vésve, amikor megkeresték, így sok beleszólása nem lehetett volna a dolgokba. J.J. Abrams ajánlata a Star Wars VII: Az ébredő erőre ennél jóval nyitottabb volt, így el is fogadta a lehetőséget.

Lawrence nagyban segítette J.J. munkáját, és kapott egy önálló projektet is. Ez lesz a 2018-ban érkező Han Solo film. Ezek után azonban a legendás író úgy döntött, hogy visszavonul. Nem készít majd több Star Wars filmet, így érdemes lesz majd nagy becsben tartanunk ezt az utolsó kettőt.

Már csak az a kérdés, hogyha Kasdan kiszáll, akkor ki fogja majd tovább vinni a történeteket? Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)