Hirdetés

A Marvel League of Legends képregények az alternatív univerzumokba is ellátogatnak majd

|

Rengeteg képregényes tartalomra számíthatunk, és az sincs kizárva, hogy még a K/DA sztárok is saját füzetet kapnak.

Hirdetés

A Riot Games kreatív csapatának feje, Greg Street leült egy interjúra a Dot Esports kollégáival, akik kifaggatták őt a képregényvonal jövőjéről. Mint kiderült, semmi sincs kizárva, ami azt jelenti, hogy az egyes skin vonalakkal reprezentált alternatív világok is sorra kerülhetnek.

Hirdetés

Mivel a High Noon western stílusú kinézetek mindegyikéhez eleve tartozik egy kis sztori leírás, nem lenne nehéz képregénybe foglalni ezek történeteit. Hasonló a helyzet a K/DA csajokkal, akiknek debütáló száma mellé külön leírásokat kaptunk.

"Tudjuk jól, hogy a játékosaink szeretnének többet megtudni ezekről az alternatív világokról, és számunkra is mókás ezekkel dolgozni. Például nagyon szeretjük felhozni azt a kérdést, hogy hogyan nézne ki Runeterra egy-egy helyszíne egy másik univerzumban. Milyen lenne Demacia például a High Noon világban? Létezik-e egy K/DA Skarner? Oké, az valószínűleg nem."

A Marvel jelenleg együtt dolgozik a League of Legends sztori csapatával, hogy képregényekben bonthassák ki a MOBA karaktereinek történetét. Az első füzet Ashe-ről szól, és ezt már át is lapozhatjátok a League of Legends oldalán

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)