Hirdetés

Leállnak A korona forgatási munkálatai II. Erzsébet királynő halála miatt

|

Az angol királynő uralkodását feldolgozó sorozat szünetre megy, hosszabb leállás is lehetséges.

Hirdetés

A korona a Netflix történelmi drámája, amelynek célja II. Erzsébet uralkodásának feldolgozása (olyan szabad értelmezésben, amely egyébként több helyen is eltér a történelmi tényektől). A széria minden második szezonnal ugrott egyet az időben, ilyenkor pedig egy új színésznő vehette át a királynő szerepét. A sorozat épp az ötödik évad forgatásánál járt, amikor befutott a tragikus halálhír.

Deadline jelentése szerint maga a sorozat írója, Peter Morgan erősítette meg egy e-mailben, hogy esély van a produkciós munkálatok teljes leállására, de az biztos, hogy most egy ideig szüneteltetik a forgatásokat, ennek oka pedig szinte magától érthetődő.

Hirdetés

Morgan elmondta, hogy a királynő iránt érzett tiszteletből forgatási szünetet rendelnek el. 

"A korona című sorozat tisztelgés a királynő élete előtt, mondhatni szerelmes levél neki címezve, de most csak annyit tehetünk, hogy csendben kifejezzük tiszteletünket."

A korona utolsó, ötödik évadában Imelda Staunton fogja alakítani II. Erzsébet királynőt, amikor a széria visszatér majd a '90-es évek közepén történt eseményekkel. A sorozat új szezonja a tervek szerint novemberben érkezik, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem kell számítanunk majd komolyabb késésekre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)