Hirdetés

Leállt a Jurassic World: Dominion forgatása, miután a stábból többeknek is pozitív lett a koronavírus tesztje

|

Az új Jurassic World film egyébként sem fog egyhamar elkészülni, de ez biztosan nem fogja segíteni a munkálatokat.

Hirdetés

A Jurassic World: Dominion forgatásai most két hétre leálltak, miután a stábból többen is pozitív COVID-19 tesztet produkáltak (ennél pontosabb adatot nem osztottak meg a nagyérdeművel).

Szerencsére a második körös tesztek negatívak lettek, de a csapat nem kockáztat: betartják a protokollt és leállítják a melót, remélhetőleg egy kis kényszerszünetnél nem vár rájuk komolyabb megpróbáltatás.

Hirdetés

A keserédes hírt egyébként maga a rendező, Colin Trevorrow tette közzé, aki egy nagyon cuki, maszkos kis dinó képével dobta fel az egyébként szomorkás bejelentést:

A Jurassic World: Dominion a 2021. nyári premierdátumról már 2022. június 10-re csúszott. Ennél messzebb talán már a szünettel együtt sem kell csúsztatni a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)