Hirdetés

Leállt a Vaják 3. évadának forgatása, mert Henry Cavill koronavírusos lett

|

Nem ez az első eset, hogy a Netflix fantasy sorozatának keresztbe tesz a koronavírus-járvány.

Hirdetés

Bár a Vaják harmadik évada előtt még megkapjuk a Blood Origin alcímű előzménysorozatot, a színészek - főleg Henry Cavill - szűkös időbeosztása miatt egy ideje már elkezdődött az említett szezon forgatása is. A munkálatok egyik helyszínéről nemrég már érkeztek lesitofók is, a Redanian Intelligence hozzájutott pár képhez, amikből sokan arra következtettek, hogy A megvetés ideje regény egy nagy csatája vár ránk. A gépezetbe azonban ismét homokszem került. 

Hirdetés

A Redanian Intelligence jelentése szerint július 25-én, előzetes figyelmeztetés nélkül leállították a Vaják harmadik évadának forgatását, éppen akkor, amikor a sorozat egy nagy csatajelenetére készültek. Az ok az, hogy a főszereplő, Henry Cavill koronavírus-tesztje pozitív lett, így egyelőre bizonytalan ideig állnak a munkálatok. Nem tudni, hogy a történteknek lesz-e bármilyen hatása a premierre, mivel azt még nem jelentette be a Netflix. A vállalat egyelőre nem kommentálta a dolgot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Nem ez az első eset, hogy a koronavírus hátráltatja a stábot, még 2020-ban a második évad forgatása is a járvány miatt állt le, és így a premier 2021 decemberére tolódott. Ezek alapján kétséges, hogy akár már 2023 elején megtudhatjuk, mi lesz Geralt, Yennefer (Anya Chalotra) és Ciri (Freya Allen) sorsa a folytatásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)