Hirdetés

LeBron Jamesszel készít kosaras filmet Adam Sandler

|

A Netflixre készül majd a mozi, melyben Sandler egy kosárlabda elemzőt alakít, aki egy tehetséges újonc felfedezésével szeretne visszakerülni a nagyágyúk közé.

Hirdetés

Adam Sandler és a Netflix együttműködéséből már született pár film, például a (remek magyar címmel rendelkező) Gyagyás gyilkosság és a Csiszolatlan gyémánt. A jelek szerint a vígjátékairól híres színész és a streaming szolgáltató a továbbiakban sem engedik el egymás kezét. Nemrég érkezett a hír, hogy Hustle címen, ezúttal a kosárlabdát középpontba állító filmet készítenek, melyhez LeBron James is társul producerként.

Hirdetés

A film története szerint Sandler egy olyan sportelemzőt játszik majd, aki ígéretes tehetségek felkutatásával foglalkozik. Miután kirúgják csapatától, a tengerentúlon néz új üdvöske után, akinek segítségével visszatérhet az NBA nagyjai közé. Remélhetőleg LeBron James közreműködése azt jelenti, hogy egy kicsit valóban beleláthatunk a profi kosárliga működésébe, és nem dominálják le az egész filmet a Sandlerre jellemző altesti poénok.

A Hustle már 2018-óta terveben volt, számos stúdiónál megfordult, mielőtt a Netflixnél kötött ki, akik lepasszolták Sandlernek az ötletet, hogy kezdjen vele valamit. Hogy mikor indulnak el a forgatások, arról egyelőre semmi hír nincs, hiszen a koronavírus világjárvány miatt jelenleg minden forgatási munkálatot leállítottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)