Hirdetés

Lecserélik a Bad Boys filmek állandó szereplőjét

|

A negyedik filmhez másik színészt keresett a stúdió.

Hirdetés

Nagyon távol áll attól a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life), hogy a filmművészet csúcsának lehessen nevezni, vagy egyáltalán csak jó filmnek, mégis úgy ráharapott a koronavírus-járványt kísérő egészségügyi rendelkezések kötöttségeitől szabadulni vágyó közönség 2020-ban, hogy végül az év negyedik legnagyobb mozis bevételét produkálta.

90 millió dollár (+ marketing) ellenében 426,5 millió nem is rossz teljesítmény, ezért nem túl meglepő, hogy a közelmúltban hivatalosan is bejelentették a negyedik részt, majd nem sokkal később lerántották a leplet a főgonoszt játszó színészről is.

Hirdetés

Ezzel azonban még nincs vége a meglepetések sorának, mert a Variety megtudta, hogy a Sony Pictures égisze alatt formálódó filmben lecserélték az egyik állandó szereplőt. No odáig azért nem merészkedtek, hogy a Mike Lowrey-t megformáló Will Smith-nek vagy a Marcus Burnettet alakító Martin Lawrence-nek intsenek búcsút, de a Marcus feleségeként három alkalommal is eljátszó Theresa Randle szolgálataira már nem tartanak igényt, helyette Tasha Smith ugrik be, ami okozhat majd némi zavart, hiszen elsőre valószínűleg nem tudják majd hova tenni a nézők az új arcot.

Smith játékát főként sorozatokban láthattuk eddig: szerepelt az Empire, a The Corner és a Why Did I Get Married? című produkciókban, de rendezett is már az Our Kind of People, a Bel-Air, valamint a Mayor of Kingstown számára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)