Hirdetés

Leforgatták a Jóbarátok-találkozót, nem kell már sokat várnunk, hogy láthassuk

|

A színészek a finálé után 17 évvel összegyűltek egy kis baráti beszélgetésre.

Hirdetés

A Jóbarátok úgy volt kerek, ahogy volt, valószínűleg nem lelkesednének a rajongók, ha a készítők újraélesztenék a sorozatot. A színészek is maguk mögött hagyták, de évek kérlelése után hajlandóak voltak egy találkozóba beleegyezni, melynek felvétele az HBO Maxre kerül fel hamarosan.

A koronavírus járvány miatt sokáig halogatták a forgatást, de egy tegnap közzétett Instagram-poszt alapján végeztek vele, és hetekre lehet a premier.

Hirdetés

A Friends: The Reunion felvétele élőben zajlott, nem pedig Zoomon, a kép alapján - legalább részben - a szabadban, mert úgy most a legbiztonságosabb. A kiszivárgott forgatási képek alapján úgy tűnik, a Warner Bros. Ranchen található szökőkút előtt lesznek, ami az intróban volt látható, de egy tweetben felbukkant Monicáék lakása is.

Részt vett az eseményen mind a hat főszereplő (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry), valamint a sorozat két alkotója, David Crane és Marta Kauffman.

Fontos, hogy ez nem egy új epizód lesz, hanem egy nosztalgiázós, visszaemlékezős, dumálgatós különkiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)