Hirdetés

Legalább 10 HBO Max-exkluzív filmet ad ki jövőre a Warner Bros.

|

Nagyjából tíz olyan film jön, ami 2022-ben csak a streaming szolgáltatáson keresztül lesz elérhető.

Hirdetés

Egyelőre még igyekeznek kitalálni a filmesek, hogyan maximalizálhatják a profitot egy olyan világban, ahol a moziba járási hajlandóság még mindig nem üti meg a pandémia előtti szintet. Miközben azért számítanak a jegybevételekre is, a nagy cégek próbálják streaming szolgáltatásaikat vonzóvá tenni, amit alighanem exkluzív tartalmakkal lehet a legkönnyebben. 

A WarnerMedia ügyvezetője, Jason Kilar bejelentette, hogy körülbelül tíz olyan film van készülőben, ami 2022-ben csak az HBO Maxen debütál, mozikban nem lesz látható.

Hirdetés

Ezek közül egy ismert: a Batgirl, aminek főszereplőjét épp a héten jelentették be. Kilar azt is megjegyezte, hogy a világ már soha nem lesz olyan, mint 2015-ben, 2016-ban vagy 2017-ben, amikor a mozipremier és a DVD-s, Blu-ray-es, VoD-os megjelenés között sok idő telt el. Bár valószínűleg nem fognak az újdonságok egyszerre debütálni mozikban és az HBO Maxen jövőre, kevesebbet kell majd várnunk rájuk, ha otthon szeretnénk élvezni őket.

A mozis premierrel egy időben a Disney+-on felárasan elérhetővé váló Fekete Özvegy esetében a streamingből származó bevétel megközelítette a premierhétvége jegyeladásaiból befolyó összeget, de aztán hirtelen elfogytak a mozinézők. Érdeklődve várjuk, milyen konklúziót von le ebből a Disney.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)