Hirdetés

Legendás alkotó tér vissza a Pókember-sorozathoz

|

John Romita Jr. fogja ismét rajzolni a The Amazing Spider-Man képregénysorozatot.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a Marvel Comics idén áprilisban újra fogja indítani, ismét az egyes számozástól kezdve jelenteti meg a fő Pókember képregénysorozatot, vagyis a The Amazing Spider-Man szériát (ez egyáltalán nem meglepő döntés, manapság 2-3 évente, alkotócseréknél vagy nagy történetfolyamok végén ez minden sorozat életében megtörténik újra és újra), ezzel együtt pedig nem csak Peter Parkert hozzákj vissza, mint Pókember, hanem egy ikonikus képregényrajzoló, John Romita Jr. is visszatér a sorozathoz.

Romita Jr. a '80-as, a '90-es és 2000-es évek is dolgozott a The Amazing Spider-Man képregényeken (anno édesapja, John Romita is híres Pókember-rajzoló volt), a 2010-es évek második felében viszont átnyergelt a DC-hez, ahol Superman, Batman és Suicide Squad füzeteket rajzolt. Stílusát nem mindenki szereti, de akik kedvelik a markánsabb vonalvezetést, biztosan örülnek majd a nagy visszatérésnek.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk hivatalosan, hogy John Romita Jr. áprilisban tér vissza, erről az alábbi képet tette közzé a Marvel Comics. Ekkora csinnadrattával azonban csak re-launchokat, vagyis sorozat újraindításokat szoktak belengetni, ezért feltételezzük, hogy most is erről van szó. Beszédes a vázlatrajzon az "ASM 001" felirat is, ami egyértelműen egy új egyes lapszámra utal. Romita Jr. leigazolása mellett pedig minderre egy másik oka is lenne a Marvelnek.

A Marvel füzetekben ugyanis az eredeti Pókember, Peter Parker jelenleg durva sugárfertőzése következtében kórházban van (korában azt hihettük, hogy meg is fog halni, de erről nincs szó). Helyét klónja, Ben Reilly vette át (bár ennek például Miles Morales egyáltalán nem örült), de az első pillanattól fogva egyértelmű volt, hogy ez csak ideiglenes csere.

Romita Jr. rajzán pontosan látszik, hogy ez Peter eredeti jelmeze, nem pedig Ben új pókszerkója, innen következtetünk arra, hogy Peter Parker áprilisra felépül, is visszaveszi a Pókember nevet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)