Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - a Roxfort falai mögé kukkanthatunk be az új kedvcsinálóban

|

Hangulatos betekintő érkezett a Legendás állatok folytatásához.

Hirdetés

Másfél hónapig még muszáj lesz várni a roxforti visszatérésre, ám egy hangulatos betekintőnek köszönhetően egy kicsit könnyebb lesz a várakozás. Vagy épp ellenkezőleg.

Hirdetés

A régi varázst talán nem lehet teljesen megidézni, a Harry Potter-láz mégis új erőre kapott 2016-ban a Legendás állatok és megfigyelésükkel. Hamarosan érkezik a második rész, ami a hírhedt Grindelwald bűntetteiről fogja lerántani a leplet, ám addig is egy hangulatos videóval ajándékozta meg a Warner Bros. a rajongókat.

Az egy dolog, hogy beleshettünk a kulisszák mögé, de másfél perc erejéig visszatérhetünk a Roxfort felejthetetlen falai közé is, ami önmagában elég indok arra, hogy még jobban várjuk a film november 15-ei megjelenését. A rövid videóban maga a Harry Potter könyvek és a Legendás állatok filmek írónője, J. K. Rowling is elárulta, hogyan érez a régóta áhított hazatéréssel kapcsolatban.

Ti is örültök annak, hogy a varázslatos kastély újra fontos szerephez jut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)