Hirdetés

Legendás állatok 3 - Johnny Depp még mindig nem hosszabbította meg a szerződését

|

A premier dátuma már megvan, de az még egyáltalán nem biztos, hogy a sztori gonosztevője egyáltalán visszatér-e.

Hirdetés

A The Blast azt állítja, hogy egy Johnny Depphez közeli forrás szerint a színészt még mindig nem kereste fel a Warner Bros. a szerződésének meghosszabbításával, miközben a sorozat összes többi sztárja már régen aláírt mindent.

Hirdetés

A Johnny Depp és Amber Heard közötti cirkusz miatt rengetegen követelték, hogy a Warner azonnal dobja Deppet, és több döntéshozó is hajlott afelé, hogy megváljanak a bajos színésztől. Ettől függetlenül a vezetőség jelentősebb része, és maga J.K. Rowling is kitartana Johnny Depp mellett.

"Én és a film készítői nem csak rendben vagyunk az eredeti döntésünkkel, de őszintén örülünk annak, hogy Johnny játssza a film egyik főbb karakterét."

A Blast forrása szerint a Warner általában egyszerre keresi fel az egész stábot a szerződésekkel, és Depp csapata is arra számít, hogy hamarosan harcba hívják (pláne, hogy már a premier dátuma is megvan). Meglátjuk, hogy ez tényleg megtörténik-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)