Hirdetés

Hatalmas varázslócsatákra számíthatunk a Legendás állatok következő részében

|

Az egyik főszereplő mesélt egy kicsit a forgatókönyvről, és az is kiderült, hogy a második világháború alatt a varázsvilág is hadban állt.

Hirdetés

Jelenleg jobbára minden filmforgatás szünetel a koronavírus miatt, de azért előfordul, hogy egy-egy moziról ilyenkor is érkeznek új információk. Ezúttal Dan Fogler adott interjút, aki Göthe mugli (vagy magnix) barátját, Jacob Kowalskyt játssza a Legendás állatok filmekben. Elmondása szerint komoly összecsapásokra számíthatunk, ahogyan a történet egyre jobban eszkalálódik a folytatásban.

Hirdetés

Fogler már olvasta a forgatókönyvet, és szerinte egy kicsit az első részhez hasonlít majd hangulatban, aminek ő kifejezetten örül, hiszen szerette azt a mozit. Emellett egy meglehetősen érdekes újdonságot is elárult:

"A film cselekménye egy durva háború felé tart majd, ami a második világháború hátterében zajlik, tehát képzelhetitek, milyen grandiózus csatajelenetek várhatók."

A sorozatot öt részesre tervezik, az első két film pedig 1926-ban és 1927-ben játszódott, azaz, hogy eljussunk az 1939-ben kezdődő második világháborúhoz, egy komolyabb időugrásra lesz szükség a történetben. A Grindelwald bűntettei egyik jelentében a Johnny Depp által alakított sötét mágus egy víziót bocsát a szereplők elé, ami valóban előrevetíti a világháborút, így érdekes lesz látni, hogy egy ilyen tragikus történelmi eseményt hogyan ágyaznak be a varázslók világába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)