Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük 2 - sokat sejtet a végleges cím, itt az első kép a stábról

|

Pontosan egy év múlva lesz a Legendás állatok 2 premierje, minek örömére a Warner Bros. sok mindent bejelentett a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Öt részesre tervezik a Legendás állatok sorozatot, úgyhogy még jó sokáig nem zárul le Göthe Salmander története. Azt viszont már tudjuk, mikor folytatódik: a premierre 2018. november 16-án kerül sor az Egyesült Államokban, nálunk is valahogy akkortájt kezdik majd vetíteni.

Hirdetés

A film angol címe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, magyarul pedig "Legendás állatok - Grindelwald bűntettei". Gellert Grindelwald csak az előző film utolsó perceiben kapott szerepet, de már régebbről is ismerhettük: Dumbledore győzte le 1945-ben. Együtt keresték a Halál Ereklyéit, de egyszer összevitáztak, és egy párbajban Dumbledore testvére, Ariana meghalt. Grindelwald elmenekült, de Dumbledore megtalálta, legyőzte, és börtönbe záratta, ahol Voldemort végzett vele. A sztorihoz hozzátartozik még, hogy a professzor szerelmes volt a rossz szándékú varázslóba.

Valószínűleg a Jude Law alakította ifjú Dumbledore is összecsap majd a filmben Johnny Depp karakterével, de ezt csak jövőre fogjuk biztosan tudni. Addig marad a várakozás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)