Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük 2 - Newt patrónusának fontos szerepe lesz a sztoriban

|

J.K. Rowling gyakran beszél rajongóival a különböző közösségi oldalakon. Legutóbb Newt patrónusáért faggatták, de mint kiderült, ennek felfedése egy komoly spoiler lenne.

Hirdetés

Aki szereti a Harry Potter könyveket és filmeket, azok jelentős része megcsinálta már a Pottermore patrónus tesztjét. Itt megtudhatjátok, hogy milyen állat védene meg benneteket a dementoroktól, de azt is, hogy melyik fontosabb karakternek milyen patrónusa van. Kivéve Newt Scamanderét.

A Legendás állatok és megfigyelésük főhősének patrónusa egyelőre titok. Legalábbis így kezelte J.K. Rowling, amikor a rajongók megkérdezték, hogy milyen állat is a varázsló védőszelleme. Mint kiderült ez komoly spoiler lenne a Legendás állatok és megfigyelésük második részére nézve.

Ez jelentheti azt, hogy a folytatásban nem csak hogy látni fogunk dementorokat, de Newték akkora bajba is keverednek, hogy kénytelenek lesznek teljesen manifesztált patrónusokkal visszavágni. Lehet, hogy komoly csatát láthatunk majd. Persze az is elképzelhető, hogy az angol kutató csak megmutatja barátainak a patrónust, és közben elmeséli, hogy miért is azt az állatot látjuk amit.

Úgy tűnik, hogy a karakter életében nagyon fontos lesz patrónusának formája. Ettől okosabbak nem, de még izgatottabbak azért lettünk. Köszönjük, J.K. Rowling.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)