Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - ismerd meg a szereplőket

|

Már csak egy hónapot kell várnunk a következő varázsló mozira. A J.K. Rowling forgatókönyve alapján készült filmhez pedig a Warner Bros. most új plakátokat készített.

Hirdetés

Egy egészen új oldaláról mutatja be a varázslóvilágot, a novemberben érkező Legendás állatok és megfigyelésük spin-off. Az iskola falain kívül, Angliától távol, 1926-ban játszódik a történet. Newt Salamander épp egy világ körüli út végén érkezik New Yorkba, ahol nem is akar sokáig időzni, de egy mugli keresztül húzza a számításait.

Nem csak poszterek érkeztek, a karakterekről is megtudunk egy-két dolgot.

Salamandert igazából egy Harry Potter rajongónak sem kell bemutatni, a varázsvilág jól ismeri a híres, mágikus állatok után kutató professzort. A történetben a Legendás Állatok című könyvét írja, ezért utazik a világban és keresi a különleges, mágikus lényeket.

Queenie Goldstein, a legilimenciában (tehát az elmébe hatolás művészetében) igencsak jártas varázslónő.

Porpentina Goldstein, Queenie testvére, ahogy az a nevéből is adódik. Aurorként tevékenykedik a MACUSA-nál.
(MACUSA - Magical Congress of the United States of America, tehát az Egyesült Államok Mágikus Kongresszusa.)

Jacob Kowalski, Salamander újdonsült mugli barátja.

Mary Lou, a Second Salemers vezetője. Ez egy muglikból álló, amerikai csoport, akik szeretnék a mágusokat és a boszorkányokat eltörölni a föld színéről.

Percival Graves, a Mágikus Biztonsági Szolgálat vezetője, aki Mary Lou-t hivatott counterelni.

Credence, akinek a neve iszonyatosan hasonlít egy magyar szóra (kredenc), Graves ifjú tanítványa, egyben szintén Second Salemer tag.

Seraphina Picquery, nem más, mint a MACUSA elnöke.

Gnarlak, ez a furcsa, apró szerzet pontosan az, aminek tűnik. Egy gengszter kobold.

Bár már jó pár alkalommal mondta Rowling, hogy nem lesz több Harry Potter rész, a rajongók nehezen eresztik a varázsló világot. A Warner Bros. pedig nem is tervezi elengedni fanokat, mert máris a következő Legendás állatok és gondozásuk részt tervezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)