Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - Johnny Depp is csatlakozik a folytatáshoz?

|

Még a mozikba sem került a Legendás állatok és megfigyelésük első része, de már a folytatásban feltűnő színészekről indulnak el pletykák.

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük nem áll meg egyetlen epizódnál, ez bizony várható volt. Az sem furcsa igazából, hogy az első rész premierje előtt már arról van szó, hogy kik fognak feltűnni a folytatásokban, elvégre a stúdióknak már jó előre le kell kötniük a színészeket. 

A legfrissebb hírek szerint pedig most kiderült, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük második részében mindenki kedvenc kalóza, Johnny Depp is szerepelni fog. A Deadline értesülései szerint még nem derült fény Depp karakterének kilétére, de elméletileg, ha nagyon figyelünk, akkor már az öt részesre tervezett sorozat első epizódjában megláthatjuk őt. Ezt a cameo feltűnést azonban ezidáig más források nem erősítették meg.

Annyi mindenesetre már biztos, hogy a folytatásban is újra a rendezői székbe csücsül majd David Yates, a főszereplőnk marad Eddie Redmayne, a forgatókönyvért pedig ismét a Harry Potter sorozat írónője, J.K. Rowling felel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)