Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - még több szörny és konfliktus az új reklámban

|

Hamarosan megismerhetjük a Harry Potter univerzum egy múltbéli szeletét az első spin-offban, amit egy újabb tévéreklámmal vezet fel a Warner.

Hirdetés

Néhány hét múlva a mozikba kerül a Legendás állatok és megfigyelésük, amit a hosszabb trailerek után rövidebb tévéreklámokkal is hirdet a Warner. A legújabb ilyen kedvcsinálóban is feltűnik néhány új jelenet, amik értelemszerűen a film két fő vonalából mutatnak apró, de izgalmas részleteket.

A mágikus szörnyek elfogása mellett ugyanis a Harry Potter spin-off történetének másik fontos szála az emberi szereplők konfliktusa, amiben a mágusok és boszorkányok szembekerülnek a sztori során a mágiát nem ismerő lakossággal. Ezt a súrlódást pedig annyira kiélezik az elszabadult varázslények és az általuk okozott pusztítás, hogy háború fenyeget a két oldal között. Úgyhogy izgalmakban nem lesz hiány, de igazán csak a novemberi premier után derül ki, érdemes-e várnunk a folytatásokat.

Ti várjátok már a bemutatót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)