Hirdetés

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - varázslatos az új előzetes

|

A Comic-Conon debütált új trailertől minden Potter-rajongó szíve hevesebben ver.

Hirdetés

A 2018-as Comic-Con masszív előzetesdömpingjéből nem maradhatott ki a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei sem, a friss trailer pedig, ha lehet még jobban fokozza a rajongók várakozását, nem lesz könnyű novemberig kibírni a Potter-univerzum rajongóinak. 

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában Gellert Grindelwald (Johnny Depp) megszökik a fogságból és elkezdi maga köré gyűjteni a varázslóvilág legmarconább alakjait. Vele az ekkor még jóval fiatalabb és rendezettebb arcszőrzetű Dumbledore (Jude Law), és a széria főhőse, Göethe Salmander (Eddie Redmayne) veszi fel a harcot. Több szereplő is visszatér az első epizódból, de lesznek persze újoncok is, illetve olyan karakterekkel is találkozunk, akiket a Harry Potter filmekből ismerhetünk - ilyen például Nicholas Flamel, a Bölcsek Kövét megalkotó alkimista.

A Legendás állatok - Grindelwald bűntettei egészen pontosan november 15-én érkezik meg a hazai mozikba. Ti várjátok már a Harry Potter-univerzum legújabb filmjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)