Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - megjöttek az első vélemények

|

A legnagyobb Harry Potter rajongók már látták a filmet, és el vannak ájulva tőle.

Hirdetés

A Legendás állatok: Grindelwald bűntetteit levetítették a legnagyobb Harry Potter rajongóknak, akik (nem meglepő módon) mind imádattal beszéltek az általuk már látott filmről.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy keményvonalas Potter arcokról beszélünk, akik jó eséllyel mindenképp élvezték volna a műsort. Ettől függetlenül nincs különösebb okunk feltételezni, hogy ne lenne igazuk, minden jel szerint egy remek filmre készülhetünk.

Többen is megjegyezték, hogy a film egy nagy előrelépés az első Legendás állatok és megfigyelésük óta, és volt aki szerint egy jelentősen sötétebb sztorit kapunk nem várt csavarokkal. Hogy ez mennyire igaz, azt majd november 15-én meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)