Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - már szinkronosan is nézhető az előzetes

|

Immár szinkronosan is meg tudjuk nektek mutatni a Harry Potter filmes univerzum legújabb epizódjának kedvcsinálóját.

Hirdetés

Már eredeti nyelven is imádtuk a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei előzetesét, nagyon vártuk, hogy végre a szinkronos trailerbe is bekukkanthassunk. Nos, nem kell tovább gyakorolni a türelem nemes erényét. 

Hirdetés

A hazai forgalmazó ugyanis közzétette a novemberben érkező film szinkronos előzetesét. Így végre ti is meghallgathatjátok, hogyan szólal meg Jude Law Stohl András hangján, vagy éppen Eddie Redmayne Szatory Dávidén. Johnny Depp szinkronhangja természetesen most is Nagy Ervin lesz, így kijelenthető, a megszokott hangok várnak majd bennünket a magyar mozitermekben. Nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk az új előzetest.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 15-én érkezik meg hazánkba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)