Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - komoly fenyegetést ígér az új trailer

|

A Warner Bros. egy minden eddiginél látványosabb trailerrel szeretné felkelteni az érdeklődésünket a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei iránt.

Hirdetés

Elvarázsolt minket a Comic-Con alkalmából kiadott előzetes és öröm volt bekukkantani nem sokkal később a Roxfort falai közé is, viszont már nem sok idő van hátra a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei novemberi premierjéig, így a kiadó egy a korábbiaknál is ütősebb trailerrel próbálja felcsigázni a rajongókat. Jelentjük, sikerült. 

Hirdetés

A második Harry Potter spin-off legújabb videójában egy jó kedvcsinálóhoz hűen mindenkiből többet láthatunk: Göthe Salmanderből (Eddie Redmayne) és a bestiáiból, a fiatal Dumbledore-ból (Jude Law), a komplett varázslóvilágra fenyegetést jelentő Grindelwaldból (Johnny Depp), a mágusok közé keveredett mugliból (Dan Fogler), valamint a Legendás állatok és megfigyelésük központi karaktere, Credence (Ezra Miller) sem marad ki. Sőt, egy Voldemorthoz kapcsolódó karakter is felbukkan a trailerben, derítsétek ki, hogy kiről van szó, nem lőjük le a meglepit: 

A Legendás állatok: Grindelwald bűntetteit november 15-én, egy nappal az amerikai bemutató előtt tűzik műsorra a magyar mozik. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)