Hirdetés

Így próbálják megmenteni a harmadik Legendás állatok film sztoriját

|

Rutinos forgatókönyvíró, Steve Kloves érkezik Rowling mellé, szinte az összes Harry Potter film írásában részt vett, de a producerként a Legendás állatok szérián is rajta tartotta a szemét.

Hirdetés

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei nem zárt rosszul a kasszáknál, de mind a kritikusok, mind a rajongók kissé csalódottan hagyták el a mozitermet, ugyanis története szempontjából nem igazán nyújtott kiemelkedőt. Bőséggel akadtak benne logikai bakik és elnagyolt fordulatok, amik kigyomlálása alapvetően a forgatókönyvíróra várt volna. Az ezt a szerepet betöltő J. K. Rowling mellé most csatlakozott Steve Kloves, aki rutinos író a Harry Potter szériában, így biztosabb kezekben lehet a folytatás.

Hirdetés

Kloves az ötödik rész kivételével az összes Harry Potter film forgatókönyvén rajta hagyta keze nyomát, így bizonyosan ismeri a varázsvilág összes csínját-bínját. A 2016-ban útjára indult Legendás állatok szériában eddig producerként tevékenykedett, azonban most J. K. Rowlinggal karöltve készítik a szkriptet a harmadik részhez, melynek forgatásai előre láthatólag 2020 februárjában indulnak. 

A Jacob Kowalskit játszó Dan Fogler elmondta: már csak a forgatókönyvre várnak, hogy megkezdhessék a munkálatokat, de ehhez idő kell, mivel a még alcím nélküli folytatás nagyobb dobás lesz, mint az első két rész együtt véve. Noha nem fejtette ki, hogy pontosan miben lesz nagyobb, de reméljük, hogy ez a grandiózusság a történet átgondoltságára és kidolgozottságára is kiterjed.

Ti várjátok a folytatást? Mi a véleményetek eddig a szériáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)