Hirdetés

Legendás film folytatásában tér vissza a Wednesday sztárja

|

Jenna Ortega kitartóan tolja tovább a gót bringát.

Hirdetés

Az Addams Family kalandjait a fiatalabb generációk számára átszínező, Tim Burton által rendezett Wednesday egy csapásra világsztárt csinált a nem egészen 21 éves Jenna Ortegából. A fiatal színésznő azóta már egyre-másra kapja a szerepeket, de talán nem véletlenül maradt a horror-vonalon, ugyanis legközelebb a Sikoly 6-ban láthatják újdonsült rajongói.

A komor arckifejezést szinte azonnal védjeggyé változtató - egyébként azbesztszájú - Ortega pedig tovább gyakorolhatja a képernyőrepesztő baljós tekintetét, ugyanis ismét Burtonnel forgathat majd - írja a The Hollywood Reporter.

Hirdetés

A filmipari szaklap értesülései szerint ugyanis a duó a rendező 1988-as, ma már klasszikusnak tekinthető Beetlejuice című fekete komédiájának folytatásán dolgozik majd együtt legközelebb. Jenna Ortega az eredeti szereposztásban Winona Ryder által megformált Lydia lányát kelti majd életre a hosszú ideje tervezgetett folytatásban, amelyben a címszerepet alakító Michael Keaton is visszatér.

A Beetlejuice folytatását már 1988 óta tervezgetik a készítők, az elmúlt évtizedben azonban egyre sűrűbben érkeztek a pletykák, hogy Keaton és Burton is készen áll a folytatásra. A jó ideje toldozgatott forgatókönyvet végül 2017-ben teljesen újraírták, amelyet követően  a rendező azt mondta, hogy a második rész most már tényleg nemsokára megérkezhet. A forgatási munkálatok idén májusban vagy júniusban kezdődhetnek, arról azonban egyelőre még nincs információ, hogy mikor várható a Beetlejuice 2 premierje.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)