Hirdetés

Újabb zseniális filmjeleneteket kaptunk a pécsi karanténból

|

Pillanatok alatt szívébe zárta az ország az Improvokál Társulatot, amiért minimalista eszközökkel, mégis hibátlanul újraalkotta kedvenc filmjeink ikonikus jeleneteit. Azóta elkészült még egy csokorra való fotó, de az alkotók nem érték be ennyivel.

Hirdetés

Kovács Fanni és Hosszú Norbert, az Improvokál Társulat civilben egy párt alkotó tagjai megint mosolyt csalnak az arcunkra a pécsi albérletben készült fotóikkal, amelyekről többek között az Ötödik elemből, a Ponyvaregényből és az Indul a bakterházból ismerős jelenetek köszönnek vissza.

Hirdetés

Fanniék természetesen továbbra is rögtönzött díszletekkel, jelmezekkel és kellékekkel dolgoznak, lévén hozzánk hasonlóan korlátozottak a lehetőségeik a járvány miatt. Nem lehet csak úgy elszaladni a kölcsönzőbe, majd bármely hobbit által büszkén viselt felöltőt leakasztani a vállfáról. Ennek ellenére ismét kihozták a helyzetből a maximumot. Nézzétek meg ti is az alábbi galériában a legfrissebb termést.

De ezzel még korántsem ért véget a történet, ugyanis a társulat kreatív energiáiból kitelik még az is, hogy hetente egy-egy újraforgatott jelenettel lepjék meg az embereket. Az első a Pixar fantasztikus kisfilmje, a Geri's game alapján készült és Hir Bálint formálja meg a sakkozó öregurat.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)