Hirdetés

Híres filmek jelenetei élednek újjá a magyar karanténban egy pécsi párnak köszönhetően

|

Kovács Fanni és Hosszú Norbert kedvenc filmjeink legjobb pillanatait alkotta újra otthon a karantén alatt úgy, hogy szem nem marad szárazon.

Hirdetés

Az Improvokál Társulat két végtelenül kreatív tagja, Kovács Fanni és Hosszú Norbert úgy érezték, valami hasznossal kellene elütni az időt a karantén alatt. Fanni és Norbert egy párt alkotnak a hétköznapokban, így együtt szorultak be a négy fal közé. Mások ilyenkor végeláthatatlan Netflix-maratonokba kezdenek, de Fanni és Norbert ennél sokkal ötletesebb időtöltést választott: a lakásban található minimális eszköztár segítségével újraalkották közkedvelt mozifilmek ikonikus jeleneteit. 

Hirdetés

A végeredmény elképesztően jól sikerült, az pedig csak külön dob egy keveset az élményen, hogy a magyar rögvalóság karanténjának jellegzetes kellékei mind-mind feltűnnek a képeken, így a konzervek és a házi kenyérsütés is elengedhetetlen szereplői lettek Fanni és Norbert fotóinak. Az én személyes kedvencem az a kép, amelyen a Tony Montana előtt heverő fehér kupacokat Nagyi titka búzafinomlisztre cserélték (eleve manapság már kokainnak ütik fel a lisztet ugyebár), de nagyon jó lett a Harry Potter, a Vasember, vagy épp a Ragyogás és a Men in Black egy-egy jelenetét felelevenítő fotó is.

Az alábbi galériában ti is megnézhetitek, hogyan kelnek életre kedvenc filmjeink egy pécsi albérletben.

Nektek melyik a kedvenc? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)