Hirdetés

A 10 legborzalmasabb kis költségvetésű cosplay

|

Van, hogy egy guriga ragasztószalagból és némi alufóliából zseniális jelmezt lehet csinálni. Meg van, hogy inkább kivájnánk a szemünket.

Hirdetés

Minden tiszteletünk a cosplayereké, akik rengeteget dolgoznak egy-egy jelmezen, a végeredmény pedig olyan lesz, mintha alapvetően róluk mintázták volna a filmek, játékok, képregények karaktereit.. Mi mindig próbálunk odafigyelni a kivételesen tehetséges alkotók munkáira, de nem leszünk annyira álszentek sem, hogy nem kacagunk néha a kevésbé jól sikerült (de legalább annyira lelkes) próbálkozásokon. 

Az alábbi rettentően kreatív, zsebpénzből is megoldható jelmezeket a Kotaku gyűjtötte össze nekünk, viszont ha valaki szeretne esetleg napi szinten megszabadulni egy adag agysejttől, annak mindenképpen érdemes követni a Lowcost Cosplay nevű Facebook-oldalt, ami kifogyhatatlan tárháza a hasonló remekműveknek. Ne is szaporítsuk tovább a szót:

Akiben még van lendület, az természetesen ne álljon meg, hanem folytassa az ámuldozást a galériánkban.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)