Hirdetés

Régi Batman filmekből vágták össze a LEGO Batman trailerét

|

Egy lelkes rajongó úgy döntött, hogy a LEGO Batman trailert élőszereplős verzióban akarja újraalkotni, így hát előkapott néhány régebbi filmet a sötét lovag főszereplésével.

Hirdetés

A The LEGO Batman Movie egy kicsit másabb hangulatot képvisel, mint a jövőben érkező Ben Affleck megoldás. A rendezők itt nem vették olyan sötétre a koncepciót, és inkább egy jó nevetés a cél, mintsem a mély mondanivaló.

Ez a hozzáállás megtetszett Philysteaknek, aki fogta és összevágta a régi Batman filmeket, hogy azokból alkossa újra a LEGO Batman trailerét. Egész jó munkát végzett és igazából meg is néznénk egy olyan DC sztorit, ahol Gotham városában is elfér néhány poén.

A The LEGO Batman Movie 2017. február 10-én landol a mozikban, jóval a következő hivatalos DC film, a Justice League 2017. november 17-én esedékes érkezése előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)