Hirdetés

A Lego-kaland 2 - Chris Pratt új karaktere is felbukkan az új előzetesben

|

Nincs mese, már most imádjuk Rex Dangervestet.

Hirdetés

A második önálló LEGO mozi, avagy a The LEGO Movie 2: The Second Part (nálunk egyszerűen csak A Lego-kaland 2) megkapta legújabb előzetesét, aminek éppen itt az ideje, hiszen legutóbb nyáron kaptunk hasonló kedvcsináló videót. Az akkori trailer mindenképpen mókás volt, de azért konkrétumokban nem dúskáltunk a nézése közben. 

Hirdetés

A friss videó viszont végre tényleg egy picivel közelebb visz bennünket ahhoz, hogy miről is fog majd szólni a The LEGO Movie 2. A poszt-apokaliptikus pusztasággá változott világban nem túl mókásak a napok, de még sötétebb lesz a hangulat, mikor egy fura idegen lény elrabolja Emmet barátait. Főhősünk természetesen a keresésükre indul, a világűrben pedig összeakad egy teljesen új szereplővel. Ez az intergalaktikus kalandor lesz Rex Dangervest, akit az eredeti verzióban szintén Chris Pratt szólaltat meg. 

A Lego-kaland 2 premierje 2019 februárjában várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)