Hirdetés

A Universalhoz kerülhetnek a LEGO filmek

|

A régi producer megmarad, de a Warner korábbi tervei jó eséllyel a kukában végezték.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy négy nagy sikerű LEGO film után a franchise átköltözik a Warner Bros. stúdióiból a Universal Pictures bázisára. A Variety jelentése szerint a dán stúdió éppen tárgyal a lehetséges, jövőbeli LEGO filmekről. Az információik alapján a producer, Dan Lin marad a vezető alak a universalos projektek esetén is, függetlenül a szerződéstől, ami a Warnerhez köti.

Hirdetés

Az új megállapodás szerint a LEGO és a Universal kibővíti a franchise "eddigi határait" és több LEGO filmet fognak készíteni, mint a Warnernél. Ez azt jelenti, hogy a Universal valószínűleg több saját címét is "legósítani" fogja, ami mondjuk a Jurassic World esetében nem elképzelhetetlen, de még odáig is eljuthatunk, hogy kapunk egy Halálos iramban LEGO mozit.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezd a Universal a jogokkal, de egy kicsit szomorúak is, mert így valószínűleg nem fogunk több LEGO Batman filmet kapni. Ti milyen LEGO filmeket látnátok szívesen a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)