Hirdetés

Star Wars poszterekkel ünnepli a LEGO a filmek újrakiadását

|

Mindenki a maga módján ünnepli a Star Wars filmeket, a LEGO például egyedi stílusú posztereket tesz elérhetővé a rajongók számára.

Hirdetés

Amikor fogjuk a világ egyik legidőtállóbb és legszórakoztatóbb építőjátékat és minden idők egyik legjobb sci-fi filmsorozatát, majd összekeverjük őket, akkor olyan nagyon nem lőhetünk mellé. Valószínűleg ugyanezt a gondolatmenetet követte a LEGO is, akik szenzációs módon járultak hozzá a Star Wars legutóbbi újrakiadásának megünnepléséhez.

Elmondható, hogy úgy általában Star Wars-lázban ég az egész világ, természetesen nemcsak a sorozat legújabb kiadása miatt, de az idén mozikba kerülő hetedik epizód miatt is, így nem túl meglepő, hogy a LEGO csapata is tele van rajongókkal.

A cég úgy döntött, hogy az április 16-án megrendezésre kerülő Star Wars Celebration alkalmából pedig valami igazán különlegeset ad a fanoknak, ugyanis az összes film poszterét elkészítették LEGO-figurákkal. A rendezvény látogatói nyomtatott formában elsőként juthatnak hozzá ezekhez a különlegességekhez, arról egyelőre viszont nincs szó, hogy esetleg később máshonnan is be tudjuk-e majd szerezni őket.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)