Hirdetés

LEGO témájú Star Wars rövidfilm érkezett az ünnepek alkalmából

|

Az alig több mint 2 perces kisfilm a Star Wars gyerekeknek szánt YouTube-csatornájára került fel.

Hirdetés

Az ünnepek alkalmából a Star Wars gyerekeknek szánt tartalmakat gyártó YouTube-csatornája is kedveskedett a rajongóknak egy rövidfilmmel, amiben a Hoth bolygón éppen az újév előtt készülődnek összecsapásra a szembeálló felek.

A legós Star Wars tartalmak jellemzően irrelevánsak a kánon szempontjából, ezért ezekben a speciális kiadásokban a készítők sokkal kötetlenebbek lehetnek a történettel és a szereplőkkel kapcsolatban is.

Hirdetés

Az új rész leírása szerint Luke Skywalker csatába száll, hogy megállítson egy AT-AT-k által vezetett támadást a Hoth bolygón, mielőtt lejárna a számláló, és elkezdődne az újév.

A Star Wars univerzumnak egészen régre nyúlik vissza a története az ünnepi különkiadásokkal. 1978-ban George Lucas engedélyt adott a CBS-nek, hogy készítsenek egy Holiday Specialt, amiben több vígjáték jelenet és zenés előadás is szerepelt, mind a Csillagok háborúja témájában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyan az epizód mindössze egyszer ment le, a legnagyobb rajongók azonban felvették azt VHS-re, így fennmaradhatott a jövőnek, az internet elterjedésével pedig már mindenki számára elérhető, hiába fejezte ki többször is elégedetlenségét és csalódottságát Lucas a műsorral kapcsolatban. Reméljük, hogy az idei LEGO epizódot egy fokkal jobban fogadja, mint anno a CBS alkotását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)