Hirdetés

Lehet, hogy a Mátrix: Feltámadások új előzetesében egyáltalán nem ismertél fel egy régi szereplőt

|

Elég sokat változott Jada Pinkett-Smith karaktere, Niobe.

Hirdetés

Tegnap megkaptuk a Mátrix: Feltámadások második nagy előzetesét, ami csak még több kérdést vetett fel a nagyszabású folytatás kapcsán, de egy Mátrix-film esetében (melynek kapcsán Keanu Reeves külön figyelmeztetett arra, hogy alaposan meg fogja dolgoztatni a nézők agyát) talán jobb is, hogy az igazán nagy csavarokat csak a vetítőteremben fogják elsütni, addig megmaradnak a hangulat felvázolásánál - utóbbi pedig tökéletesen sikerült. 

A friss előzetesben felbukkantak régi felvételeknek hála korábbi fontos karakterek, így Smith ügynök is, de volt itt egy régi kedvenc, akit nem sokan ismertek fel új külsejének köszönhetően. 

Hirdetés

Jada Pinkett-Smith karaktere, Niobe ugyanis a jelek szerint nagyon sokat öregedett az eredeti Mátrix-trilógia óta, egy kifejezetten idős, megtört asszonyként láthattuk őt az előzetesben (úgy fest, hogy fél szemére megvakult, arcán pedig hatalmas sebhely éktelenkedik). Niobe jelenetéhez 1:20 környékére érdemes tekerni az alábbi trailerben.

Niobe eredetileg a 2003-as Mátrix - Újratöltve moziban mutatkozott be. Ő volt a Mátrixon belül az egyik legképzettebb harcművész, a való világban pedig Zion legjobb pilótája. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Keanu Reeves Neója, valamint Carrie-Anne Moss Trinityje is öregedett a korábbi Mátrix-filmek óta, de messze nem annyit, mint Niobe. Nagyon úgy fest tehát, hogy míg ők ketten a Mátrixban ragadtak, a zioni ellenállás oszlopos tagja a valóságban élte tovább (meglehetősen hosszú) életét. 

A végleges válaszokat legkésőbb december 23-án meg fogjuk kapni, ugyanis ekkor mutatják be a hazai mozik a Mátrix: Feltámadásokat.

Nyitókép: Screenrant

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)