Hirdetés

Lehet, hogy egy vérfarkassal lett volna az igazi A magányos lovas?

|

A The Lone Rangert rendező Gore Verbinski mesélt arról, hogy mi volt az eredeti elképzelés, mielőtt átvette az irányítást.

Hirdetés

A Disney volt a felelős azért a 2013-ban készült The Lone Ranger feldolgozásért, melyben Johnny Depp és Jon Reid karakterei összefognak, hogy együtt támadjanak meg egy katonai komplexumot Texasban, 1869-ben.

Egy nemrég készült interjúban a filmet rendező Gore Verbinski egy korábbi pletykával kapcsolatban is nyilatkozott, mely arról szólt, hogy eredetileg egy vérfarkas is szerepelt volna a sztoriban.

Hirdetés

Miközben elsőre furcsán hangozhat egy vérfarkas feltűnése a The Lone Ranger világában, a természetfeletti jelenléte azért nyomokban így is feltűnik a filmben. Egy törvényen kívüli karakter, Butch Cavendish, a sztori szerint kannibál volt. A Johnny Depp által alakított Tonto sokszor hivatkozott is úgy rá, mint "Wendigo". Ennek jelentése egy gonosz entitás, aki emberi húst eszik.

"Szeretnél visszajönni? Ezt kérdezte tőlem Jerry (a film producere). Erre azt mondtam, hogy igen, ha azt a verziót csinálhatom meg, amire eredetileg is gondoltam. Valahol a munkálatok közben előkerült egy vérfarkas ötlete, anélkül, hogy beavattak volna. Én viszont azt a forgatókönyvet sosem olvastam el. Egyáltalán nem illet bele az én terveimbe." - mondta el a filmet rendező Gore Verbinski.

Ehelyett a természetfeletti sztori helyett a The Lone Ranger sztorija arról mesélt, hogy miként szállt el az idő a cowboyok és a többi törvényen kívüli felett, miközben Amerika megállíthatatlanul fejlődött.

A valósághűbb sztori és Johnny Depp főszereplése ellenére a magányos lovas rossz értékeléseket kapott és egy felejthető darab lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)