Hirdetés

Lehet, hogy film is készül majd a Star Wars: The Mandalorian alapján

|

A Star Wars: The Mandalorian showrunnerének nyilatkozata alapján egyáltalán nincs kizárva a dolog.

Hirdetés

Kifejezetten nagy sikert aratott a Star Wars-rajongók körében a tavaly debütált The Mandalorian sorozat, aminek egyik legkedveltebb karaktere egyértelműen a bébi Yodaként emlegetett apróság lett. Sokak nagy örömére hamarosan vissza is tér a sorozat, hiszen még ebben a hónapban elrajtol a második szezon, közben pedig a széria showrunnere egészen izgalmas dolgokat nyilatkozott a jövőt illetően.

Jon Favreau nemrég arról beszélt, hogy egyértelműen nyitottan állnak hozzá egy esetleges The Mandalorian filmhez. A rendezőként, producerként és olykor-olykor színészként is tevékenykedő showrunner szavai alapján a streamingnek hála ma már olyan dolgokkal is találkozhatunk, amiket korábban csak a mozikban láthattunk, és ő bizony úgy gondolja, hogy ez fordítva is működőképes lehet.

Hirdetés

Egyébként Favreau mellett a sorozat főszereplőjét játszó Pedro Pascal is elég pozitívan nyilatkozott az ötlet kapcsán. Ezek a nyilatkozatok ugyan még nem feltétlenül jelentik azt, hogy néhány év múlva már a mozikban vagy egy Disney+-os film formájában is találkozhatunk Din Djarin történetével, de az mindenképp biztató jelnek tekinthető, hogy a széria két kulcsfigurája is nyitott lenne a dologra.

Ti szívesen megnéznétek egy The Mandalorian filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)