Hirdetés

Te örülnél, ha John Cena szerepelne a következő Pókember filmben?

|

Egy digitális rajz alapján sokan el tudnák képzelni őt a Homokember szerepében, és úgy tűnik, a pankrátorból lett színész is támogatja az ötletet.

Hirdetés

Egyelőre kevés konkrétumot ismerünk a következő Pókember filmmel kapcsolatban. Azt már tudjuk, hogy a Disney 2021. december 17-én szeretné bemutatni, ismét Jon Watts ül a rendezői székbe, Tom Holland és Zendaya is visszatér jól megszokott szerepében, a szkriptet a Pókember: Idegenben forgatókönyvét jegyző Chris McKenna és Erik Sommers párosa írja, a forgatás során pedig a produkció többek között ellátogat majd Atlantába, Los Angelesbe, New Yorkba és Izlandra is.

A történetről, a filmben felbukkanó új karakterektől, Peter Parker esetleges új ellenfeléről vagy ellenfeleiről viszont még nincs hivatalos információnk, de ez nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy kedvükre fantáziálgassanak, kivel csaphatna össze legközelebb a barátságos és közkedvelt szuperhős.

Hirdetés

Nemrégiben a Jackson Caspersz nevű illusztrátor osztotta meg a nyilvánossággal alkotását, amelyben John Cenát rajzolta meg a Pókember egyik nemezise, a Homokember formájában. 

A pankrátor-színész ugyan közvetlenül nem reagált a bejegyzésre, később posztolt egy fotót, amelyen a Flint Marko bunyózik Pókemberrel, így feltehetőleg ő is szívesen részese lenne egy kapcsolódó Marvel-mozinak. 

 

A Homokember legutóbb Sam Raimi Pókember 3 filmjében szerepelt 2007-ben, és Thomas Haden Church keltette életre a karaktert. John Cenától pedig már nem állnak messze a szuperhősfilmek, hiszen Peacemakerként fog szerepelni James Gunn The Suicide Squadjában.

Ti szívesen látnátok John Cenát Pókember ellenfeleként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)