Hirdetés

Lehet, hogy már ki is derült, ki cameózik a Zack Snyder: Az Igazság Ligája végén

|

Ha igazak a pletykák, akkor nem sokáig sikerült titokban tartani a nemrég belengetett nagy Zack Snyder: Az Igazság Ligája cameót.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy egy bombasztikusnak ígért cameóval fejeződik majd be a Zack Snyder: Az Igazság Ligája története, egy új szuperhőst fognak nekünk megmutatni a film végén. Sokan azonnal Zöld Lámpásra tippeltek (Ryan Reynolds azonnal jelezte, hogy vele biztosan nem találkozhatunk ezúttal), mások úgy vélték, esetleg Hawkman, azaz Sólyomember bukkanhat fel a fináléban. 

Nagyon úgy tűnik, hogy mindenki tévedett, ugyanis elvileg kiderült, egészen pontosan kit is mutat meg nekünk a rendező az újrakevert Az Igazság Ligája legvégén.

Hirdetés

Az io9 szeirnt ugyanis Martian Manhunter (Marsbéli Vadász), azaz J'onn J'onzz mutatja meg magát teljes valójában, tehát zöldbőrű idegen lényként. Ez némileg csalódástkeltő megfejtés, hiszen jó ideje tudjuk, hogy Harry Lennix alakítja karaktert. Lennix korábban a 2013 Az acélemberben és a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmekben már eljátszotta Swanwick ezredest, aki nem más, mint a Marsbéli Vadász emberi alteregója - a képregényekben a karakter egyébként a John Jones polgári nevet használta.

Eddig azt hittük, hogy Swanwick ezredes átalakulása már a film alatt megtörténik, de most úgy fest, hogy ezt csak a Zack Snyder: Az Igazság Ligája befejezésekor láthatjuk, egyúttal ez lesz az az áll leejtős cameó, amit Snyder belengetett. 

Mi ennél jóval többre számítottunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)