Hirdetés

Lehet, hogy mégis összejön A Karib-tenger kalózai film Margot Robbie-val

|

A színésznő nem volt túl bizakodó, de a franchise producerének, Jerry Bruckheimer új nyilatkozata reményt adhat a rajongóknak.

Hirdetés

Terjed az interneten egy hír, miszerint Johnny Depp már alá is írt a következő A Karib-tenger kalózai filmre, de ne dőljetek be neki, egyelőre szó sincs ilyesmiről. Ahogyan azt a szériát egyengető Jerry Bruckheimer többször is megerősítette, annyi bizonyos, hogy két szkript készül: egy olyan, amiben szerepel Margot Robbie és egy olyan, amiben nem, Depp viszont hivatalosan egyiknél se jött szóba. 

A Robbie-s változattal kapcsolatban nemrég elmondta a színésznő, hogy egy spin-off volt az ötletük, amiben női főszereplővel lett volna egy másfajta történet, de úgy hiszi, hogy ezt már nem akarja összehozni a Disney. Bruckheimer legújabb nyilatkozata kicsit árnyalta ezt. 

Hirdetés

Bruckheimerrel a Collider készített interjút, amely során a producer elárulta, hogy a két projektet egyszerre írják, azonban úgy döntöttek, hogy az a legjobb lépés, ha a másik készülő filmmel haladnak tovább. Ez nem jelenti azt, hogy női főszereplős A Karib-tenger kalózai film elveszett örökre:

"Úgy gondolom, hogy azt a forgatókönyvet még elő fogjuk venni valamikor. Két különböző történetet dolgoztunk ki a Kalózok számára, és a másikkal haladunk tovább, úgyhogy azon vagyunk, hogy megpróbáljuk azt elkészíteni"."

A másik projektről még annyit sem tudunk, mint Robbie-s változatról, csak annyi derült ki, hogy a franchise egyik veterán írója, Ted Elliott visszatért a fedélzetre. Remélhetőleg mielőbb megejtik a hivatalos bejelentést és így tisztázódnak a részletek. Ti melyik verziónak örülnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)