Hirdetés

Lehet, hogy nem az Öngyilkos Osztag volt James Gunn utolsó DC-s filmje?

|

A The Suicide Squadot jelenleg körbedicsérik a kritikusok, így jó esély van a további együttműködésre.

Hirdetés

A Rotten Tomatoes mutatói hűen tükrözik, hogy a sajtó mennyire meg van elégedve a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztaggal, de nem kell ahhoz külföldi véleményekig menni, hogy lássuk, mennyire szeretik a kritikusok James Gunn új filmjét, hiszen a GameStar cikke remeknek nevezi, a Puliwood kritikája pedig az "Ezt látnod kell!" plecsnivel jutalmazta.

A pozitív hátszelet és a minőségi blockbusterekre való igényt figyelembe véve meglepő lenne, ha a The Suicide Squad nem menne hatalmasat bevételügyileg is, ami újabb ok lenne arra, hogy a Warner ismét együtt dolgozzon vele. 

Hirdetés

Márpedig úgy tűnik, hogy a vállalat igényt tart még Gunn szolgálataira. Egy rajongó ugyanis Twitteren kérdezte meg a rendezőt, hogy tárgyal-e másik DC-s projektről a Warner Bros.-szal a Peacemakerre koncentráló, HBO Maxra készülő sorozat után, mire Gunn egy határozott igennel válaszolt. A követőinek fantáziája természetesen azonnal beindult, és sorra érkeztek az ötletek, hogy mi legyen a következő projekt: egyesek egy új Supermant szerettek volna megtartva Henry Cavillt, mások a Zöld Lámpásra voksoltak, de népszerű volt a Gotham City Sirens adaptációja is. 

James Gunn sajnos egyik ötletre sem reagált, így csak találgatni tudunk, hogy mihez kezdene legközelebb a DC berkeiben, mindazonáltal érdemes észben tartani, hogy egy ideig most A galaxis őrzői 3-mal és annak karácsonyi különkiadásával lesz elfoglalva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)